×
Κάντε κλικ για περισσότερα προϊόντα.
Δεν βρέθηκαν προϊόντα.

SNEAKERS ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ

SNEAKERS Ανατομικά Υποδήματα.

ΠερισσότεραShow less
Νούμερο
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός:
4009
Μάρκα:
Περιγραφή

Ανατομικά αθλητικά γυναικεία παπούτσια από την Ortomed με έμφαση στην καλή εφαρμογή.

Το επάνω μέρος είναι από μαλακό ελαστικό ύφασμα που αναπνέει. Έτσι, παίρνει το σχήμα του ποδιού χωρίς να το πιέζει και απομακρύνει μέρος της υγρασίας κατά την χρήση συμβάλλοντας τόσο στην καλή υγιεινή των ποδιών, όσο και στην αποφυγή των δυσάρεστων οσμών.

Διαθέτουν δύο μπαρέτες με βέλκρο (σκράτς) στο πάνω μέρος τους για να ρυθμίζονται και να εφαρμόζουν καλά σε κάθε πόδι. Οι πάτοι τους είναι από αφρό μνήμης διπλής στρώσης που παίρνει το σχήμα του πέλματος και το υποστηρίζει αποτελεσματικά ενώ παράλληλα δίνει μαλακή αίσθηση στο πάτημα. Επίσης είναι αποσπώμενος για αντικατάσταση με εξατομικευμένο πάτο ή κάποιον της επιλογής σας αλλά και για λόγους υγιεινής (στέγνωμα μετά από εφίδρωση, καθαριότητα).

Η σόλα τους είναι τρακτερωτή ενισχύωντας έτσι τον αντιολισθητικό της χαρακτήρα. Έχουν τακούνι 1 εκατοστό και η φόρμα τους είναι κανονική. Τα υλικά και ο σχεδιασμός τους τα κάνει ιδανικά για ορθοστασία και περπάτημα.

Είναι κατάλληλα για Κουρασμένα πόδια, Κάλους δακτύλων, Οίδημα (Πρήξιμο), για Βλαισό Μέγα Δάκτυλο (κότσι), για κουρασμένα πόδια και προβλήματα στα δάκτυλα.

ΠερισσότεραShow less
Λεπτομέρειες προϊόντος
4009

Χαρακτηριστικά

Υλικό
Νεοπρέν
ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Μενού

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να χρησιμοποιήσετε τις λίστες επιθυμιών.

Είσοδος